Baksels, Diner, Ontbijt & lunch, Recepten

Eetdagboek #2

Lief eetdagboek,

Daar ben ik weer. Ik heb niet een heel spannende dag gehad – solliciteren/samenvatten/zwemmen – maar het gaat immers om het eten. Vandaag heb ik in elk geval een verzadigd gevoel gehad, jij ook?

IMG_3701 Processed with VSCOcam with t1 preset
Ik ontbeet met havermout met kiwi, zaden en kaneel. In de koelkast vond ik het laatste stuk kwark framboos/banaanbrood. Dat at ik als tussendoortje.


NaamloosIMG_3719

Meestal plan ik vooruit wat betreft het (avond)eten en ik deed wat inspiratie op uit kookboeken. Ik lunchte met ei, paprika, avocado, champignons, rucola en feta.

IMG_3707 IMG_3724
In de middag ging ik verder met samenvattingen maken, heel old skool met pen en papier. Dat vind ik fijn werken. Tussendoor nam ik noten, kwark en rijstwafels. Ik had zin in eten. Al viel de kwark niet zo goed, waar ik wel vaker last van heb. Op zich niet zo gek want het enzym wat zuivel verwerkt is na je 3e levensjaar vaak verdwenen. Het zou mij niks verbazen als dat bij mij het geval is. Ik ben van plan om zuivel even te laten staan en kijken of dat beter gaat. Ik denk dat het in kleine hoeveelheden wel prima is maar niet als in een kom yoghurt of kwark. Als avondeten aten we tonijn, spinazie, knoflook en champignons.

IMG_3489IMG_3729
Aan het eind van de avond ging ik zwemmen met een vriendin. Daarna bleef ik daar nog om een kopje thee te drinken. En nu lekker slapen!

Heb jij een leuke dag gehad?
Follow my blog with Bloglovin

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter