inspiratie gezond eten
Food, Food & Joy

Food en joy: wat ik de afgelopen tijd heb gegeten #3

En ik vond het wel weer tijd voor een food & Joy! Inspiratie voor (gezond) eten. Een hele lading foodfoto’s, beter kan het niet toch 😉 Deze editie bestaat uit veel pasta en pizza.. extra speciaal omdat ik dit niet vaak eet en dan moet ik er natuurlijk een foto van maken haha. Mijn salades en ontbijt komen de volgende keer wel weer aan bod.

food en joy food en joy

De aardbeien zijn weer op de markt verkrijgbaar voor mooie prijsjes dus ik kocht één bakje. Lekker met kwark of gewoon om zo op te eten.
salade pastasaus
Links: salade met rijstwafel, huttekase, zalm en groenten als lunch. Rechts: tomatensaus in the making.. kruiden er net over heen gestrooid. Pureren en even opwarmen en klaar is je saus.
food en joy
Shoarma pizza, ik eet eigenlijk nooit shoarma maar af en toe moet kunnen. Pizza is gemaakt van spelt met tomatenpurree & groenten (paprika – champignons – courgette – ui – knoflook – paprika – tomaat) en kaas!
food en joy food en joy
Links: weer pizza, dit maal met tonijn dus een wat gezondere keus. Ik doe tegenwoordig de knoflook er vers op, als de pizza al uit de oven is, omdat de smaak dan nog extra aanwezig is en rauwe knoflook nog beter tot zijn recht komt. Rechts: rijstwafels met gekookt ei, komkommer, tomaat, peper en veldsla.
vscocam-photo-2 (2) vscocam-photo-3 (1)
Links: broodje met huttekase, zalm (ja de zalm was in de aanbieding want normaal eet ik het niet zo vaak hehe), veldsla en komkommer hmmm. Rechts: mijn diner mik maar raak broodje. Broodje met gebakken ei, zalm, veldsla, champignons, paprika, huttekase, tomaat en komkommer geloof ik.
food en joy
Rijst (met kruiden), boontjes en garnalen! Ik kocht de rijst bij de eko en ik dacht ooh die is snel klaar maar je moet hem 50 minuten koken.. maar dan heb je ook wat! Doe je er ook extra zuinig mee natuurlijk, het is droogkokende zilvervlies rijst. Vind hem ook lekkerder dan de ‘normale’ rijst.
food en joy inspiratie gezond eten
Links: Kwark met kaneel en stukjes pure chocolade. Rechts: rijst met dé tomatensaus van hiervoor met groenten, niet zo spannend wel makkelijk
food en joy food en joy
Links: pasta met spinazie, zalm en kaas (weet niet meer welke soort). Rechts: paaspizza! Mooi geel is die hé. Ik weet niet meer precies wat er op zat: geloof bosui, tomaatjes, champignons, kaas en knoflook .
recept quinoa saladewortel
En mocht je het nog gemist hebben, ik at ook nog en quinoa salade en maakte een carrottaart (waar ik uiteraard ook een stuk van at). Recepten kun je hier en hier vinden.

Tot de volgende food en joy! Wat vind jij lekker om te eten?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter