food & joy 9
Food, Food & Joy

Food & joy #9: Wat ik de afgelopen tijd heb gegeten

Elke maand is er weer een nieuwe food & joy. Ik heb inmiddels alweer wat food foto’s verzameld de afgelopen weken dus het is alweer tijd voor deel 9. Weer een lading foodfoto’s wat ik de afgelopen tijd heb gegeten. Zo kun je eventueel de nodige (gezonde) eet inspiratie op doen.

vsco-photo-1 (2)
Een paar dagen was ik aan het oppassen op het huis én katten van mijn ouders, gezellig! Ik at hier linzensalade met noten, rozijnen, paprika en tomaat.
food & joy 9

Fillodeegtaart! Ik vind het heerlijk vooral de auberginelaag, binnenkort zal ik het recept delen.. helaas is het nu al vroeg donker en is het best een uitdaging om goede foto’s te maken. Overdag is het al een uitdaging.. maar morgen heb ik weer een tijdje een goede camera te leen dus dat schept hoop 😉 .
food & joy 9
Salade! Een vriendin van mij vond het er maar vies uit zien haha. Wat is jullie mening? Tofu gekruid met kerrie, artisjok, komkommer, avocado, gedroogde tomaat, paprika, sla en linzen. Ja de laatste tijd gaat er geen dag voorbij zonder linzen.
food & joy 9
Bijn dezelfde salade alleen dan nog met rode pesto en olijven.

food & joy 9
Ik vertelde al dat ik laatst een trainingsweek had én een onderdeel daarvan was een kookworkshop. Superleuk! ik heb geholpen met.. salades! Die zag je natuurlijk niet aankomen 😉 .
food & joy 9
Ik had nog veel kikkererwten over en daar maakte ik burgers van, supermakkelijk én lekker! Binnenkort zal ik ook hier het recept van delen.
food & joy 9
Lauwwarme salade, altijd handig als ik niet zoveel zin heb in koken. Broccoli met tomaat, tofu en linzen en ik geloof ook een beetje pesto.
recept zoete boekweitpannenkoeken
Boekweitpannenkoeken! Het recept kun je hier terugvinden.
food & joy 9
Ik maakte weer eens groentesoep. Eerder maakte ik dit standaard op zaterdag maar de laatste tijd was dat er niet meer van gekomen, dus was dit weer extra lekker. Ik at dit samen met een broodje groenteburger met wat groenten en zelfgemaakte hummus.

food & joy 9
En ik eindig met mijn havermoutontbijt, dit keer met kiwi, lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

9 Reacties

 • Reageer Sandra 1 november 2015 op 07:02

  Wat kan ik toch jaloers worden op jouw inspiratie van wat je allemaal eet! Het ziet er allemaal zooo lekker uit. Ik ben ook super benieuwd naar linzen, aangezien dat in bijna al je salades terugkomt. Dat gerecht net broccoli vind ik er ook geel goed uitzien. Jummie!!

  • Reageer marlijn 2 november 2015 op 11:27

   Linzen zelf zijn niet heel spannend maar als je het goed combineert vind ik het heerlijk, ze vullen heel goed!

 • Reageer Anne-Sterre 1 november 2015 op 13:49

  Ziet er weer heerlijk uit allemaal! Ik moest wel een beetje lachen om die foto met die katten, haha 🙂

 • Reageer Nesrin 1 november 2015 op 17:43

  Het ziet er allemaal erg lekker uit ik ben benieuwd naar de burgers van kikkererwten.

 • Reageer Veer 1 november 2015 op 21:41

  Hmmm wat een lekkere recepten. Heel inspirerend. Ik ga je volgen via Bloglovin. Maaltijd inspiratie kan ik altijd gebruiken.

  • Reageer marlijn 2 november 2015 op 11:27

   Leuk! Ja ik vind het ook altijd leuk om te zien wat andere mensen eten.

 • Reageer Ysanne 4 november 2015 op 11:18

  Wat een mooie katten hebben jenouders! Ik moet echt meer linzen gaan eten, zo lekker!

 • Reageer Irma 4 november 2015 op 16:59

  Net voor etenstijd jouw blog bekijken was geeeeen goed idee haha. Te lekker allemaal!

 • Laat een reactie achter