Food, Uitgelicht

Hotspot Greenway Antwerpen, vegetarisch restaurant

In augustus ben ik met mijn vriend een paar dagen naar Antwerpen geweest. Uiteraard moest er ook gegeten worden. We hebben twee avonden onze buiken goed gevuld bij de hotspot Greenway in Antwerpen. Een echte aanrader als je in België bent. Ja België, want ze zitten in nog drie andere steden. Het is er goed vertoeven want,
ze maken alles zelf!

Greenway
Van te voren had ik al uitgezocht waar we eventueel zouden kunnen gaan eten. In mijn speurtochten kwam ik vooral veel leuke lunchtenten tegen! Maar ook Greenway. Ik had niet hele hoge verwachtingen, maar ik kan je zeggen dat het een aanrader is. De inrichting heeft iets Scandinavisch. Greenway is een vegetarisch restaurant met niet zoveel gerechten op de kaart. Scheelt weer keuzestress. Het concept: aan de toonbank doe je je bestelling, vervolgens krijg je een plastic stuk groente mee. Even wachten en dan serveren ze je eten! Ondertussen kun je alvast kijken wat voor toetje je wilt, zo nam ik de ene avond een brownie en de andere avond carrottaart. Mijn vriend heeft zowel de vegetarische brownie als de veganvariant geprobeerd en zijn conclusie was dat de vegan variant lekkerder is. Al vond hij ze allemaal heerlijk hoor 🙂 . Als afsluiter namen we thee van Yogi.
Greenway     Greenway
De eerste avond aten we beiden een burger, we namen de Mexican smoked burger en de Sweet red pepper burger. Dat was heerlijk! Niet téveel en wel vullend. Daarnaast vond ik het broodje ook echt goed en heb ik tot nu toe nog niet zo’n lekkere burger gehad! De prijzen vallen trouwens ook reuze mee. De burgers kosten 7.95 euro. Omdat het ons zo goed beviel en gingen we de volgende avond weer naar Greenway. Of was dat misschien ons verborgen autistische trekje.

greenway
Arjen ging voor de special spaghetti met onder andere knoflook. Altijd goed! Ik ging zelf voor thai curry rijst. Er zaten plantaardige kipstukjes in, daar ben ik zelf niet zo’n groot fan van, maar verder was het weer lekker. En vullend! Ook namen we er een lekker biertje bij, maarja in België is dat al snel geregeld!

Dus ben jij een keer bij onze zuiderburen een weekendje weg? Dan weet jij waar je de volgende keer moet zijn 🙂 Al zijn er uiteraard nog meer andere leuke tentjes!

Greenway zit in Leuven, Gent, Antwerpen & Brussel.
Ze hebben hun menukaart online staan.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter