jaaroverzicht 2015 mijn eetfabriek
Food, Uitgelicht

Jaaroverzicht 2015 mijn eetfabriek

Niet alleen is het bijna 2016, mijn blog bestaat ook bijna één jaar! Extra redenen om eens terug te blikken op dit jaar. Zo zijn er heel wat dingen veranderd binnen een jaar tijd, kijk je mee?

152 stuks

Wat ging het jaar snel voorbij. Alweer een jaar bestaat mijn eetfabriek! Ik schreef 152 artikelen. Vooral in het begin heb ik veel artikelen geschreven en de laatste tijd is dat wat minder. Een artikel schrijven + foto’s kost meer tijd dan ik dacht. Nog steeds doe ik het met veel plezier, maar heb ik er voor gekozen om wat minder vaak te bloggen. Zo heb ik ook een baan gekregen per 1 december en nu is het nog meer een kwestie van goed plannen. Maar dat evenwicht gaat helemaal goed komen, mijn streven is om 3 keer per week een artikel te plaatsen.

jaaroverzicht 2015
Best gelezen artikelen 2015

Het best gelezen artikel en het meest gevonden artikel op google is met stipt op nummer 1 mijn bananenbrood van havermout! Deze is trouwens ook heel makkelijk vegan te maken (laatst zelf ook gemaakt 😉 )

Verder zijn deze artikelen ook vaak gelezen:
Hartige havermoutkoekjes (ja havermout is erg gewild, maar dat snap ik als geen ander!)
Review over Vega Dutchie
Healthy haverrepen
Een week ontbijten zonder brood

En op het gebied van sport was vooral tips om te beginnen met zwemmen & hoe bereid ik mij voor op een survivalrun geliefd.
Dat laatste artikel kan ik nog wel eens herschrijven want nu heb ik natuurlijk veel meer kennis haha.

jaaroverzicht 2015
En dit gebeurde er ook in 2015..

 1. Niet alleen ben ik 100% vegetarisch geworden, thuis eet ik nu ook voor 95% plantaardig. In 2016 wil ik ook buiten de deur veganistisch gaan eten.
 2. Liep ik een survivalrun en ontdekte ik hoe geweldig ik dat vind, zo werd ik lid van een survivalclub en vermaak ik me elke zondagochtend als aap.
 3. Om nog even in de sportsfeer te blijven: ik bedacht me ook om een halve marathon te gaan lopen en ben ik daar nu daar druk voor aan het trainen
 4. Daarnaast was het begin december wat rustiger op mijneetfabriek omdat ik net begon met mijn nieuwe baan!
 5. Heb ik weer veel kookboeken doorgespit en momenteel is mijn lievelingsboek Ella Woodward 
 6. Slaagde ik voor de thuisstudie natuurvoedingsadviseur én gewichtconsulent
 7. Ontdekte ik veel nieuwe voedingsproducten zoals tamari, kiemen, tofu, tempé en linzen.
 8. Heb ik het afgelopen jaar nog meer bewondering gekregen voor medebloggers, want het vergt toch meer tijd dan je denkt! Eigenlijk neem je je blog overal mee naar toe, wie weet kun je een bepaalde foto gebruiken of een bepaalde uitspraak/locatie/gerecht etc.
 9. Heb ik voor mij de ultieme oplossing voor een salade meenemen gevonden, heel belangrijk 😉 .

Uiteraard ben ik blij met elke reactie & lezer! Heel leuk om een nieuwe reactie te krijgen of als ik zie dat een artikel veel gelezen wordt! Blijf dus vooral zo door gaan 😉 . Voor mij was 2015 een mooi jaar en ik voel aan mijn water dat 2016 nóg mooier gaat worden. En ja ik besta voor een groot deel uit water dus ik ben zeer zeker van mijn zaak 😉 .
Iedereen een mooi, gezond, awesome, liefdevol en vooral gelukkig 2016! Geniet niet alleen vanavond, maar van elke dag 🙂 . Tot volgend jaar!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

 • Reageer Sandra 4 januari 2016 op 14:07

  Zo stoer dat je een halve marathon gaat rennen! Wel een heel leuk doel om voor te trainen. 🙂 Knap ook dat je twee studies hebt afgerond. Dat moet echt een goed gevoel geven! Lekker bezig zijn met je vakgebied is tof. 😀
  Heel veel succes met trainen. Ik ben benieuwd watvoor heerlijke recepten ik dit jaar op jouw blog tegen ga komen!

  • Reageer marlijn 4 januari 2016 op 21:13

   Thanks! Nu ik de snelheid een beetje los heb gelaten kan ik ook echt genieten van het lopen dus dat gaat helemaal goed komen 🙂 . Hopelijk kun jij in 2016 ook weer fijn hardlopen!

  Laat een reactie achter