kruiden gebruiken
Food, Uitgelicht

Kruiden voordelen en gebruik: deel 3

Deel 1 en 2 zijn vorige week al langskomen en deze week zijn de twee laatste delen/ kruiden aan de beurt. In deel 3 onder andere kurkuma, munt (verse thee hmm) en mosterdzaad. Wat zijn de voordelen en waarin kun je de kruiden verwerken. 

kruiden voordelen

kruiden gebruik en voordelenZelf gebruik ik vaak oregano en kurkuma. Verse muntthee vind ik ook heerlijk en drink dit dan ook graag buiten de deur. Af en toe koop ik wel eens een zakje verse munt en thuis heb ik een zakje gedroogde munt voor in de thee. Ik voel me niet anders als ik verse muntthee drink, maar vind het vooral erg lekker. Dat er schijnbaar ook nog eens veel voordelen aan hangen zijn mooi mee genomen.

Drink jij graag muntthee? 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reageer De Veganosaurus 25 april 2015 op 10:37

    Wat een fijne blog!

  • Laat een reactie achter