SPORTUPDATE BANNER
Fitness, Hardlopen, Sport

Sportupdate: hardloopwedstrijd, aanmelden en fietsen

Na mijn survivalavontuur was ik van plan om me aan te melden voor een training bij de plaatselijke survivalclub. Dat plan staat nog steeds, maar nog niet uitgevoerd. Vorige week zondag had ik namelijk nog een hardloopwedstrijd en die trainingen zijn toevallig ook altijd op zondag. Maar nu ik dit zo typ zie ik verder niet meer zoveel moeilijkheden, behalve dat ik wel eens zondags niet thuis ben.. maar dat is nog geen reden om niet te trainen natuurlijk! Ik besluit dus nu op dit moment dat ik het aan het typen ben gelijk een mail te sturen!

sportupdate
Links: Net thuis van een rondje door de stortende regen, alvast oefenen voor de herfst haha.

Hardloopwedstrijd

Goed, ik heb me dus aangemeld voor een proeftraining voor survivalrun. Daarnaast heb ik de 5km hardloopwedstrijd gehad. Het was waanzinnig mooi weer, not! Motregen en 15 graden. Ik vond het niet zo erg dat het koud was, want dat loopt altijd wel fijn. Wel een beetje jammer was het eindpunt, wat geen eindpunt bleek te zijn. Ik zag namelijk het eindpunt in mijn zicht en ik dacht dat ik er al bijna was.. maar nee ik moest nog een beste slinger lopen. Ik ging dus sprinten en daardoor was die laatste kilometer nogal zwaar. Makkelijk lopen is natuurlijk ook voor mietjes, dus ik heb mijn best in elk geval gedaan. Mijn eindtijd is 26,18 en daar ben ik tevreden mee. Wel weet ik nu zeker dat ik een survivalrun leuker vind dan een hardloopwedstrijd, zo leer ik mezelf dan ook nog eens goed kennen 😉 .

Zomervakantie

Verder heb ik weer een nieuw schema met krachttraining en doe ik nog elke week braaf mee met Body Attack. O,ja zwemmen doe ik ook nog. Afgelopen dinsdag is voorlopig even de laatste zwemsessie geweest ivm de zomervakantie. Ik ga dus nu denk ik of een keer extra hardlopen of krachttraining. Ik ben er nog niet over uit. Ik denk dat ik voor krachttraining ga, omdat ik dat voor meer afwisseling vind zorgen en ik hiermee sneller vooruitgang boek.
racefiets

Fietsen en schreeuwen

Daarnaast heeft mijn vriend laatst een racefiets gekocht waar ik al een paar tochtjes op gemaakt heb. Het is alleen een mannenfiets en ik heb ook geen fietsbroekje dus fijn fietsen zit er niet echt in. Wel vind ik het leuk om te doen dus wie weet wat de toekomst mij brengt. Eigenlijk vind ik teveel sporten leuk (surfen, zeilen, survivalrun, zwemmen, mountainbiken etc.). Maar ik vind liever meerdere sporten leuk, dan geen enkele. Vroeger wilde ik zelfs gymleraar worden, maar achteraf ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb want zo goed ben ik er niet in. Ik wilde trouwens ook commando worden in het leger, lijkt me trouwens nog steeds wel leuk, alleen moet je natuurlijk eerst zelf zo’n heel traject afgaan voordat je zelf mag gaan schreeuwen…

Wat wilde jij vroeger worden? En heb jij ook meerdere sporten die je leuk vind (en kan je moeilijk een keuze maken)?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reageer Sandra 26 juni 2015 op 05:25

    Mooie tijd heb je neergezet! Leuk dat je je nu ingeschreven hebt en dat je er achter gekomen bent dat een survival run jou meer ligt. Ik heb ook meerdere sporten die ik leuk vind. Ik hou van hardlopen, maar ook van krachttraining en hockey.

  • Reageer Nathalie 28 juni 2015 op 19:27

    Ik heb een beetje hetzelfde “probleem”, teveel sporten leuk vinden! Wat leuk dat je een racefiets hebt gekocht! Ik heb er ook al een aantal jaren één en vind het echt heerlijk om te doen zomers! Een wielrenbroekje is wel aan te raden ja!

  • Laat een reactie achter